Vihdoinkin Sallin pennut ovat maailmassa,  mutta koville se otti. Rouva antoi odotuttaa pentujaan pitkälti toista vuorokautta ennenkuin selvisi, että leikkaus oli ainoa mahdollinen vaihtoehto.

Lääkärikin oli eilen aamulla vielä sitä mieltä, että pennut tulevat normaalia tietä mutta toisin kävi. Vähän yli seitsemän illalla Salli alkoi vihdoin ja viimein työnnellä, mutta se oli juuri sen verran heikkoa että päätin lähteä lääkäriin jonka kanssa oli sopimus, että pennut otetaan leikkaamalla ulos jos mitään ei tapahdu. Ei muuta kuin pennuille boxi  ja mamma mukaan ja menoksi. Illalla 9-10 välillä pennut sitten olivatkin kaikki maailmassa ja minä onneton jouduin olemaan lääkärin avustaja koska ilta oli jo niin pitkällä ei muuta vaihtoehtoa enää ollut.

No onneksi kaikki meni hyvin ja hoidin kuulemma tehtäväni erittäin mallikkaasti, mutta oli se taas kerran aika kova paikka olla siinä mukana.

Pentuja tuli neljä ja kaikki ovat narttuja, kaksi on väriltään punaisia isänsä Waldemarin mukaan ja kaksi muuta ovat sitten mamma Sallin värisiä tummia.  

Pennut voivat hyvin samoin Salli mamma, haavastaan huolimatta. Pari lautasellista kaurapuuroa kera voin ja hunajan on mennyt  ja pian voi alkaa antamaan jo vahvempaa  ruokaakin .

Kuvissa lapset ovat siis vajaan vuorokauden ikäisinä. Syntymäpäivä on 25.9.2009.